Brezilya Popo Kaldırma

Brezilya Popo Kaldırma

Brezilya popo kaldırma operasyonu günümüzde çok fazla tercih edilen bir tedavidir. Hastanın poposunun şekli, boyutu ve görünümünü iyileştiren bir operasyondur. Liposuction, vücudun bazı bölgelerindeki yağların alınmasını içerir. Karın ve kalça bu bölgelerin arasındadır. Brezilya popo cerrahisinde hekim kendi dokunuzu kullanacağı için herhangi bir sıkıntı yaşanmayacaktır.

Türkiye’de Brezilya Popo Kaldırma Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Hastaların Brezilya popo kaldırma operasyonundan önce bilmesi gereken en önemli detay ücretlerdir. Bununla birlikte etkili sonuç verip vermediği de son derece önemlidir. Brezilyalı popo kaldırma genel anestezi etkisi altında gerçekleştirilir. Daha az yağ transferi durumunda lokal anestezi de kullanılabilir. Liposuction, tedavi esnasında vücudun farklı bölgelerindeki yağların alınması amacı ile kullanılır. Kalça, karın ve uyluk bölgesine küçük kesiler uygulanır. Yağların alınması için tercih edilen bölgeye küçük bir iğne sokulur.

Alınan yağlar popoya enjekte edilmeden önce temizlenir. Yağ transfer etmek için üç ile beş civarında kesi yapılır. Dikişler tüm kesileri kapatır ve operasyon sonlandırılır.

Türkiye’de Brezilya Popo Kaldırma İyileşme Süreci

Türkiye’de Brezilya popo kaldırma işlemi için bazı önlemler almalısınız. Operasyon sonrası en az iki hafta poponuzun üstüne oturmamanız gerekir. Bölge tamamen iyileşene kadar yüz üstü ve yan yatmanız gerekir. Kalça iltihap kapmazsa tamamen iyileşmek 6 ay sürebilir.

Brezilya Popo Kaldırma Operasyonu İçin Uygun muyum?

Brezilya popo kaldırma işlemini sadece kadınlar değil erkekler de yaptırabilir. Aşağıdaki kriterleri karşılıyorsanız Brezilya popo kaldırma estetiği yaptırabilirsiniz;

·         Vücudunuzda aşılama yapacak kadar yağ varsa,

·         Ameliyat olmak için tıbbi geçmişinizin olması gerekir,

·         Vücudunuzu yeniden şekillendirmeye niyetliyseniz

Türkiye’de Brezilya Popo Kaldırma Maliyeti

Türkiye’de Brezilya popo kaldırma maliyeti en az 3000 Euro’dur. Birleşik Krallık da Brezilya popo kaldırma maliyeti minimum 5000 Euro’dur. Türkiye’de işçilik düşük olduğu için ve döviz kuru yüksek olduğu için tedavi ücretleri oldukça düşüktür. Bu nedenle pek çok hasta Türkiye’de Brezilya popo kaldırma ameliyatına yönlenir. Hem bütçelerini korurlar hem de uzman cerrahlar tarafından estetiği tamamlarlar. Sizler de Türkiye’de Brezilya popo kaldırma işlemi için bizimle iletişime geçerek ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

Yorum Yazın

Ücretsiz Danışmanlık