J Plazma Neden Yapılır?

J Plazma Neden Yapılır?

J plazma işlemi renuvion ismi ile de bilinir. Bu işlem yeni nesil selülit tedavisi olarak bilinse de bu işlem tek başına selülit tedavisi olarak değerlendirilemez. J Plazma vücudu selülitlerden arındırırken bunun yanında cildi yeniden yapılandırma özelliğine de sahiptir. Bu işlem sayesinde cildin sıkılaşması da mümkün olur. Bu şekilde de cildin gençleştirilmesi mümkün olur. Kadınlarda menopoz dönemi hormonal açıdan da geçiş dönemidir. Özellikle bel bölgesinde meydana gelen yağlanma kilo artışına ve dokuların elastikiyetini kaybetmesi durumları çoğunlukla bu dönemde görülür.

J plazma uygulaması deri kalitesini artırma özelliğine sahiptir. Selülitleri azaltır ve bunun yanında deriyi gererek vücudun daha biçimli görünmesine yardımcı olur. Tek bir seans ile uzun vadede iyi bir etki almak mümkün olacaktır.

Renuvion teknolojisi kadın erkek fark etmeden spor ve diyetle bile gitmeyen vücutta sarkan bölgeleri sıkılaştırma özelliğine sahiptir. Yeni bir teknik olan bu işlem ile cildin sıkılaştırılarak daha genç görünmesi mümkün olur. Bunun yanında cildin alt derisini uyararak sıkı hale getirerek çok daha gergin ve sıkı bir görünüm elde edilmesini sağlar.

J Plazma Nasıl Yapılır?

J plazma teknolojisi radyofrekans enerjisi kullanılarak gerçekleştirilir. Cilt altına 85 derecelik bir ısı verilir. Kullanılan teknoloji yeni nesil olduğu için 80-85 derecelik ısının deri altında hapsolmasını sağlar. Bu durumda derinin üst yüzeyi de ısıyı hissetmez. Bu sayede herhangi bir cilt hasarı ya da deri yanması gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.

J plazma yöntemiyle deri altındaki selülitlerin vücuttan uzaklaştırılması işlemi gerçekleştirilir. Bunun yanında cildi germe ve sıkılaştırma gibi işlemler de gerçekleştirilir. Plazma uygulamasında alt ve üst deri arasındaki ısı farkı uygulamanın başarılı olmasını etkileyen en önemli faktörler arasında yer alır. Doku altında meydana gelen hızlı ısı artışı kişilerde hızlı bir sıkılaşma olmasına yardımcı olur. Bunun yanında o bölgede bulunan selülitlerin tamamen yok edilmesi konusunda da etkilidir.

Liposuction Ameliyatında Plazma Teknolojisi

Liposuction ameliyatında kullanılan J plazma teknolojisi derinin üst tabakasının sıkılaştırılmasına yardımcı olur. Bunun yanında kapanan gözeneklerin açılmasını ve derinin üst tabakasının soyulmasını da sağlar.

J pşazma teknolojisi aynı anda pek çok işi beraber yapma özelliğine sahiptir. J plazma işlemi liposuction ile kombine bir şekilde uygulanma özelliğine de sahiptir. Vücutta gevşeme olan bölgelere 0.5 cm’lik küçük kesiler açılarak deri dokusunun sıkıştırılması işlemi gerçekleştirilir. Bunun yanında vücudun şekillendirilmesi işlemi de sağlanır.

Renuvion Cilt Sıkılaştırma Nasıl Çalışır?

Renuvion cilt sıkılaştırma, cerrahi dışı yöntem olarak cilt, yüz ve vücut bölgelerine rahatlıkla uygulanabilme özelliğine sahiptir. Uygulamadan önce ayrıntılı muayene ve tedavi yöntemlerinin belirlenmesi sağlanır. Duruma bağlı olarak işlem lokal ya da genel anestezi altında yapılabilir.

Tek seansta gerçekleştirilen bu uygulamada 2 mm küçük kesiler açılır ve buralardan deri altına girilir. Bu işlem yaşa bağlı olarak meydana gelen cilt sarkmaları ve kırışıklık sorunlarının giderilmesine yardımcı olur. Uygulama sonrası hemen sonuç almak mümkün olur. Uygulanan bölgede cilt hızlı bir şekilde kendini toparlar ve sıkılaşma meydana gelir. Bu işlem her yaşa, her cilt tipine ve her cinsiyete rahatlıkla uygulanabilir. Uygulama yaklaşık olarak bir saat gibi kısa bir sürede gerçekleşir. Uygulamadan sonra kişiler son derece kısa sürede iyileşebilirler.

Karın bölgesinde meydana gelen sarkık derinin sıkılaştırılması sağlanır. Sonuçlar ortalama olarak 3 ile 6 ay arasında görülmeye başlar. Kalça bölgesi, basen sıkılaştırılması yanında selülitlerden kurtulmak da mümkün olur. İşlemden sonra hafif kızarıklık durumları meydana gelebilir. Bunun dışında herhangi bir sorun oluşmaz. Uygulamadan yaklaşık bir hafta öncesinde sarımsak, yeşil çay, E vitamini içeren ürünlerin tüketiminin durdurulması önerilir.

J Plazma İşlemi Hangi Bölgelere Uygulanır?

J plazma işlemi yüz, cilt ve vücut bölgesine rahatlıkla uygulanabilir. Yüz bölgesinde sarkan, kırışmış ve sıkışmış cildin yenilenmesine ve toparlanmasına yardımcı olur. Karın ve kalça bölgesinde kilo kayıpları nedeniyle ya da hamilelikte meydana gelen sarkmaların yok edilmesine yardımcı olur. Cildin sıkılaşmasını ve yenilenmesini sağlar. Rnuvion sayesinde vücuttaki selülit görünümlerinin de azaltılması sağlanır. Bunun dışında farklı alanlarda da uygulama yapılabilir.

·         Kol bölgesi

·         Boyun ve gıdı bölgesi

·         Göğüs bölgesi

·         Sırt bölgesi

·         Deri altı ve üstü

·         Bel bölgesi

·         Uyluk içi ve dışı

·         Diz bölgesi

J plazma teknolojisi lokal anestezi altında ya da hastaların tercihine göre genel anestezi altında gerçekleştirilebilir. Bu işlem tamamen cilt altında yapılır. Uygulama sonrasında cildin sıkılaşması ve gençleşmesi mümkün olur.

Yüz bölgesinde 30 ile 80 yaş arasında herkese işlem yapılabilir. Çene ve boyun bölgesi için hafif sarkmaların yok edilmesi mümkün olur. Yüz germe ameliyatı tercih etmeyen kişiler de rahatlıkla j plazma teknolojisini kullanabilir. Bu şekilde cilt daha sıkı ve genç görünecektir. Cildin hızlı bir şekilde toparlanmasına yardımcı olur.

J plazma öncesi doktorlar ciltte meydana gelen sarkmaların derecelerini belirler. Hafif ve orta dereceli sarkma durumlarında mükemmel sonuçların elde edilmesi sağlanır. Günümüzde vücut geliştirme alanlarında yaşanan teknolojik gelişmeler plastik cerrahi operasyonlarını geride bırakmaya başlamıştır.

Yeni nesil vücut şekillendirme ve gençleştirme uygulamaları kesi olmadığından bölgede yara izlerine neden olmaz. İşlem sonuçları hızlı bir şekilde alınacaktır. Bunun yanında uzun süreli ve kalıcı etki göstermesi açısından J plazma gençleştirme yöntemi tercih edilebilirliği de arttırır.

Vücut Şekillendirmede J Plazma Yöntemi

J plazma yöntemi vücudun sıkılaştırılması ve gençleştirilmesi için özellikle son yıllarda sıklıkla tercih edilen bir uygulamadır. Konforlu olması ve bunun yanında tam bir cerrahi müdahale olmaması, işlemin çok kısa sürelerde gerçekleşmesi gibi sebepler nedeniyle sıklıkla tercih edilir. Selülit tedavisi ve bölgesel zayıflama uygulamalarında en son geliştirilmiş J plazma uygulaması helyum plazma enerjisi ile gerçekleştirilir. Deri altına maksimum ısı verilmesi işlemi ile yağların parçalanması sağlanır ve bunun yanında o bölgede kalojen ve elastin uyarısı da yaratacaktır.

J Plazma Avantajları Nelerdir?

J plazma teknolojisinin avantajları oldukça fazladır. Kombine bir tedavi olma özelliğine sahiptir. Bu sayede vücudun pek çok bölgesine aynı anda uygulanabilme özelliği bulunur. Kombine oluşu vücudun pek çok bölgesine aynı anda uygulanabilir olmasına imkan tanır.

·         Yaşlanma ve güneş sebebiyle meydana gelen çizikleri, lekeleri ve kırışıklıkları yok etme özelliği bulunur.

·         Ameliyata gerek kalmadan konforlu bir iyileşme süreci yaşanmasını sağlar.

·         Zayıflama ve hamilelik döneminde oluşan hafif ve orta dereceli sarkmaların giderilmesine yardımcı olur.

·         İşlem öncesi ve sonrası ciltteki farkı net bir şekilde görmenize yardımcı olur.

·         Selülitlerin yok edilmesine yardımcı olma özelliği bulunur.

·         Hızlı ve kısa sürelerde ciltte sıkılaşma ve bunun yanında toparlama sağlama özelliği bulunur.

·         Vücut şekillendirmenin kolay bir şekilde yapılmasını sağlar.

·         Krepli ve sarkık cildin ortadan kaldırılmasına ve cilt kalitesinin artmasına yardımcı olur.

Türkiye’de J Plazma Uygulaması

Türkiye’de j plazma uygulaması günümüzde sıklıkla gerçekleştirilir. Uzman doktorlar tarafından gerçekleştirilen bu yöntem özellikle yurtdışından gelenler için son derece uygun fiyatlıdır. Türkiye’de kaliteli kliniklerde ve uygun fiyatlara uzman doktorlar tarafından bu işlemler gerçekleştirilir. Türkiye’de j plazma uygulaması için bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

Yorum Yazın

Ücretsiz Danışmanlık