Hollywood Gülüşü Nedir, Nasıl Yapılır?

Hollywood Gülüşü Nedir, Nasıl Yapılır?

Gülüşlerimiz de tüm vücut hatlarımız kadar büyük bir öneme sahiptir. Bu nedenle son zamanlarda Hollywood gülüşü gündemdedir. Dişlerinizin görünümü gülüşünüzü büyük oranda etkiler. Öyle ki pek kişi gülüşünü beğenmediği için fotoğraf çektirirken gülümsememeyi tercih eder. Hayata daha olumlu bakmanızı sağlayacak bir tedavi var! Hollywood gülüşü hakkında merak ettiklerinizi yazımızın devamında bulabilirsiniz.

İlk başlarda sadece ünlüler tarafından meşhur olan Hollywood gülüşü günümüzde popülerliğini genişletmeye devam ediyor. Siz de gülüşünüzü yeniden tasarlamak isterseniz Hollywood gülüşünden yararlanabilirsiniz. Türkiye’de Hollywood gülüşü tasarımı gerçekleştiren pek çok doktordan bilgi alarak gülüşünüzü baştan yaratabilirsiniz.

Hollywood Gülüşü Standartları Nelerdir?

Hollywood gülüşü standartları şu şekilde sıralanabilir;

·         Kişinin derin bir gülme hattına sahip olması gerekir. Gülümsediği zaman üst azı dişlerine kadar görünmesi gerekir.

·         Üst ön dişlerin simetrik olması gerekir.

·         Kişinin dişine dolgu tarzı uygulama yapıldıysa bu dolguların gözükmemesi gerekir.

·         Üst kesici dişlerin diğer dişlere göre daha kesici ve belirgin olması gerekir.

·         Gülümseme esnasında üst diş etlerinin minimum 2 mm görünmesi gerekir.

·         Dudakların simetrik olması gerekir.

Bu standartlar Hollywood gülüşü için geçerlidir.

Hollywood Gülüşü Yaptırmanın Faydaları Nelerdir?

Hollywood gülüşü faydaları son zamanlarda tercih edilme oranını arttırmıştır. Tedavinin beklenti oranının karşılanması ise doktor ve hasta arasındaki iletişime bağlıdır. Hekimin hastanın beklentisini en iyi şekilde anlaması ve buna yönelik hareket etmesi lazımdır. Türkiye’de hastaların beklentisini en iyi şekilde karşılayacak nitelikte hekimler vardır.

Hollywood gülüşünün sağladığı faydalar aşağıdaki şekildedir;

·         Hollywood gülüşü simetrik ve estetik dişlere sahip olmanızı sağlar.

·         Diş ve diş etleri sağlıklı bir görünüme ulaşır.

·         Kişinin yüz tipine uygun en iyi gülüş tasarımı gerçekleştirilir.

·         Böylece mükemmel bir sonuç yakalanmış olur.

·         Beklentiler doğru anlaşılırsa %100 memnuniyet kazanmak mümkündür.

·         Ağız ve diş sorunları sebebi ile ortaya çıkan özgüven kaybı yeniden kazanılır.

·         Kusursuz bir gülüşe sahip olursunuz.

Hollywood Gülüşü Nasıl Yapılır?

Hollywood gülüşünün elde edilmesi için birçok işleme gereksinim duyulabilir. Hatta diş ve diş eti tedavilerine eşlik olarak dudak botoksu da uygulanabilir. Gülüş tasarımı için her şeyden önce hastanın beklentileri tespit edilir. Bu nedenle yapılacak işlem de kişiden kişiye göre farklılık gösterir. Fakat genel olarak aşağıdaki işlemler uygulanır.

Porselen Vener; dişlerin ön bölümüne uygulanan bir diş kaplamasıdır. Bu tedavi ile dişlerin kırık, sararmış ve çatlamış dişlerinin tedavisi sağlanır. Materyalin ışık geçirmeme gibi özeliği vardır. Bu nedenle sonradan grileşme gibi belirtiler görülmez.

Diş beyazlatma; diş beyazlatma işlemi için farklı uygulamalar söz konusudur. Ancak tüm yöntemlerde bir amaç vardır o da dişlerin beyazlığını korumaktır. Hangi yöntemin uygulanacağını da hekim belirleyecektir.

İmplant; diş kayıplarını tamamlayan bir tedavidir.

Hollywood Gülüşü Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Hollywood gülüşü ancak kişinin detaylı bir muayenesinden sonra belirlenir. Bu nedenle muayene öncesi net fiyat vermek mümkün değildir. Fakat genel olarak Hollywood gülüşü fiyatlarını etkileyen unsurlar şu şekildedir;

·         Hastanın mevcut ağız sağlığı,

·         Uygulamada gerçekleştirilecek tedaviler

·         Kişinin ekstra talepleri

·         Kliniğin tecrübesi ve donanımı

·         Hekimin uzmanlığı

Bu kriterler kapsamında Hollywood gülüşü fiyatları belirlenir.

Hollywood Gülüşü Gülümseme Çeşitleri

Hollywood gülüş tasarımı sayesinde pek çok gülüş tasarımı yapılabilir. Tercih edebileceğiniz gülüş tasarımları şu şekildedir;

·         Entelektüel gülüş tasarımı; kişinin olgun ve bilgili bir gülüşe sahip olmasını sağlar. Tasarım daha çok yüzün alt kısmını vurgular. Dişler de düz bir çizgi halinde sıralanır.

·         Çekici gülüş tasarımı; kişinin çekici bir gülüşe sahip olmasını sağlar. Ön dişler yan dişlerden daha uzundur. Böylece kişi daha dinamik bir gülüşe sahip olur.

·         Sportif gülüş tasarımı; kişinin samimi ve sıcak bir gülüşe sahip olmasını sağlar. Orta kesici dişler yan dişlerden çok daha uzundur.

Siz de yüz tipinize göre en uygun olan gülüş tasarımını tercih edebilirsiniz.

Hollywood Gülüşü Herkes İçin Uygun mudur?

Hollywood gülüşü bilindiği üzere kişiye özel tasarımlardır. Yaş sınırlamasına uyan herkes için uygun bir tedavidir. 16 yaşından büyük hastalara bu tedavi uygulanabilir. Ancak hasta 16 yaşını doldurmadıysa ailesi eşliğinde tedaviyi gerçekleştirebilir. Fakat kemik gelişiminin sağlanması açısından genelde yaş sınırlamasını geçmesi beklenir.

Hollywood Gülüşü Ağrılı mıdır?

Hollywood gülümsemesi çok çekici olsa da hastalar bu tedaviyi yaptırırken acı duyup duymayacağını merak ederler. Ancak endişe edecek hiçbir şey yoktur. Çünkü Hollywood gülüşü tedavisinde lokal anestezi kullanılır. Anestezi sayesinde kişi tedavi esnasında da sonrasında da hiçbir şey hissetmez. Sedasyon ve genel anestezi alternatifleri de bulunmaktadır. Hastanın durumuna ve yapılacak işleme göre doktor hangi anestezinin uygulanacağını belirleyecektir.

Diş Hekimi Hollywood Gülüşü Yapabilir mi?

Hollywood gülüşü tüm diş tedavilerini içerdiği için elbette diş hekimi bu tedaviyi gerçekleştirebilir. Ancak estetik diş hekiminden bu tedaviyi almak daha doğru olacaktır. Çünkü dişleriniz gerçekten de ciddiye alınması gereken bir konudur. Bu nedenle işinizi şansa bırakmayın ve estetik diş hekimi cerrahisinden bu tedaviyi alın.

Türkiye Hollywood Gülüşü Fiyatları

Türkiye Hollywood gülüşü fiyatları yukarıda bahsettiğimiz gibi çeşitli kriterlere bağlıdır. Kliniğin kalitesi ve yapılacak işlem durumu fiyatlarda oldukça etkilidir. Fakat Türkiye, pek çok ülkeye göre daha uygun maliyetlere sahiptir. Bu nedenle bütçenizi korumak adına Türkiye’yi tercih edebilirsiniz. Eğer Türkiye’de tedavi yaptırmaya karar verirseniz bizi tercih edebilirsiniz.

 

 

Yorum Yazın

Ücretsiz Danışmanlık