Kalça Protezi

Kalça Protezi

Kalça problemleri pek çok kişinin moralini bozduğu gibi rutin yaşantısını da olumsuz yönde etkiler. Kalça protezi bu sebepten ötürü oldukça önemlidir. Genel olarak kalça protezi çok pahalı olduğu için pek çok kişi kendi ülkesinde bu tedaviyi göremez. Ancak Türkiye bu konuda son derece profesyonel ve uygun fiyatlara sahiptir. Kalça sorunları yürüme ve oturma gibi aktivitelerde bile ağrıya sebep olduğu için en kısa sürede bu sorundan kurtulmanız gerekir.

Kalça Protezinden Sonra Ne Kadar Türkiye’de Kalacağım?

Kalça protezi ameliyatından sonra 4-9 gün aralığında hastanede kalmanız gerekir. Kişinin fiziksel durumu, yaş kriteri ve ameliyat süreci hastanede kalacağınız süreyi değiştirir. Fakat ülkedeki doktorlara güvenebilirsiniz. Çünkü ihtiyacınız olan süre zarfında bakımlarınızı en iyi şekilde yapacaklardır.

Kalça Protezi İçin Neden Türkiye’ye Gitmeliyim?

Türkiye, pek çok tedaviyi düşük maliyetlere gerçekleştirdiği gibi kalça protezini de makul seviyelerde gerçekleştirir. Dünya çapında sağlık turizmi alanında en gelişmiş ülkelerden birisi Türkiye’dir. Son teknolojik klinikleri ve deneyimli doktorları sayesinde her türlü tedaviyi başarı ile sonuçlandırırlar. En iyi ve kaliteli protezleri kullanmaları tedavide başarı oranını arttırır.

Özellikle İstanbul’da cerrahlar Avrupa’da eğitim almış ve belli bir uzmanlık seviyesinden sonra hizmet vermeye başlamıştır. Yurtdışından gelen hastaların yorumlarını incelerseniz gayet iyi bir tedavi olduğunu görebilirsiniz.

Türkiye’de döviz kuru yüksek olduğu için fiyatlar diğer ülkelere göre daha uygundur. Ayrıca yaşam maliyeti ABD  ve Birleşik Krallık gibi ülkelere nazaran daha düşük olduğu için klinikler makul seviyelerde tedavi yapmaktadır. Sağlık turizmi gelişmiş ve turist çekmek için de çeşitli kampanyalar yürütülmektedir. Siz de bu sebeplerden ötürü Türkiye’de kalça protezi yaptırabilirsiniz.

Türkiye’de Kalça Protezi Fiyatları

Kalça protezi Türkiye’de 6,000 dolar ile 12,000 dolar arasında farklılık göstermektedir.

Görüldüğü üzere pek çok ülkeye göre uygun fiyatlardadır. Ancak güvenilir ve alanında gerçekten uzman bir klinik bulmanız durumunda çok avantajlı hale gelirsiniz. Türkiye’de kalça protezi yaptırmak için bizimle görüşerek ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

 

Yorum Yazın

Ücretsiz Danışmanlık