Meme Büyütme Operasyonu

Meme Büyütme Operasyonu

Meme büyütme operasyonu son zamanlarda çok fazla kullanılan bir plastik cerrahi operasyonudur. Plastik cerrahi uzmanları da bu alanda çok büyük gelişmeler kat etti. Türkiye’de meme büyütme operasyonu yaptırmak her ne kadar kişisel bir tercih olsa da bu durum sizlere çok fazla avantaj kazandırır. Meme büyütme operasyonunu yaptırmak için belli başlı kriterlere sahip olmanız gerektiğini de unutmamalısınız.

Her ne kadar genel manada düzgün bir fiziğe sahip olsanız da kronik ve aktif bir hastalığınızın olmaması gerekir. Göğüsleriniz sarkıksa, uzamışsa ve şekilsizse bu operasyon için iyi bir aday olabilirsiniz. Fakat plastik cerrahileri meme büyütme yaptırmak için sigara ve alkolden uzak durmanız gerektiğini belirtir. Bunun yanı sıra göğüs büyütme operasyonu yaptırmak için en az 22 yaşında olmalısınız.

Kimler Türkiye’de Meme Büyütme Operasyonu Yaptıramaz?

Genelde pek çok kişi Türkiye’de meme büyütme operasyonu yaptırmak için bir adaydır. Ancak bazı kişiler ne yazık ki bu ülkede meme büyütme operasyonu yaptıramaz. Bu kişiler ise şöyledir;

·         Hamile ve emziren bayanlar

·         Çok nadir görülen meme kanseri tanısı varsa

·         Kronik bir hastalığınız varsa ya da aktif rahatsızlığınız mevcutsa

·         Ameliyat sonucu için umutsuz hastalar

Bu kişiler göğüs büyütme operasyonu yaptıramazlar. Ancak yine de kesin bilgi için alanında uzman bir plastik cerrahi ile görüşmelisiniz.

Meme Büyütme Operasyonundan Kaç Gün Sonra Ülkeme Dönebilirim?

Operasyondan 4 gün sonra dreni çıkarmak ve pansuman yaptırmak için hekimi ziyaret etmelisiniz. Bu aşamada ilaçlarınız ve bakım rutininiz de hekim tarafından yazılacaktır. Bu süreçten sonra evinize dönebilirsiniz. Fakat vaktiniz varsa Türkiye’de kalarak güzel semtleri görebilirsiniz. Bu kapsamda hekiminizle de iletişim halinde kalarak iyice iyileştikten sonra ülkenize dönmeniz daha iyi olur.

Meme Büyütme Operasyonu İçin Neden Türkiye’yi Seçmeliyim?

Meme büyütme operasyonu için tercih edebileceğiniz pek çok ülke mevcutken Türkiye daha avantajlıdır. Çünkü burada alanında uzman pek çok plastik cerrahi vardır. Klinikler son derece başarılı sonuçlar elde ederek hastaların bakımını en iyi şekilde üstlenir. Ayrıca konaklama ve ulaşım alanında da yurtdışından gelen misafirlere çeşitli kolaylıklar tanınır. Fiyatlar da normalden daha uygundur. Siz de bu avantajlardan yararlanmak istiyorsanız Türkiye’de meme büyütme operasyonu yaptırarak istediğiniz göğüs boyutuna ulaşabilirsiniz.

Yorum Yazın

Ücretsiz Danışmanlık