Hollywood Gülüşü Nedir?

Hollywood Gülüşü Nedir?

Hollywood gülüşü diş tedavilerinde sıklıkla kullanılır ve genelde estetik görünümü sağlar. Dişler zamanla yıpranan bir yapıya sahip olduğu için kişiler güzel bir gülüşe sahip olmayı ister. Hollywood gülüşü kırık, sararmış, yıpranmış ve çatlamış dişlerin onarılmasını içerir. Hollywood gülüşü pek çok tedaviyi içerir. Eğer hastaların dişlerinde eksik varsa implant ya da diş köprüsü yapılırken renginde sararma varsa diş beyazlatma uygulanır.

Hollywood Gülüşü Ne Kadar Sürer?

Hollywood gülüşü tedavisinin ne kadar süreceği hastanın kişisel sorunlarına bağlı olarak değişiklik gösterir. Öncesinde sorunların belirlenmesi, bir plan oluşturulması ve buna ilişkin hastaya bir süre belirtilmesi daha iyi olacaktır. Genel bir süre belirtmek gerekirse diş kaplamaları için 4 gün, diğer tedaviler için 10 gün yeterli olacaktır. Hepsinin uygulanması halinde ortalama 2 hafta Türkiye’de kalmanız yeterlidir.

Hollywood Gülüşü Kimler İçin Uygundur?

Hollywood gülüşü iyi bir gülümseme için tercih edilen tedavilerdir. Bu sebeple dişlere çok fazla hasar vermesi söz konusu değildir. Kişiler 18 yaşını doldurmalarının ardından bu tedaviyi tercih edebilirler. Ancak 18 yaşından küçük hastalar da ebeveynleri eşliğinde bu tedaviyi gerçekleştirebilir.

Hollywood Gülüşü Sonrası Diş Bakımı

Hollywood gülüşü tedavisi herhangi bir şekilde özel bakım gerektirmez. Tabii ki günlük ağız bakımını da ihmal etmemek gerekir. Örneğin günde iki kez dişleri fırçalamak ve diş ipi kullanmak genel bakımdır. İlk günlerde sıcak ve soğuk gıdalardan uzak durmanız gerekir çünkü ilk birkaç gün dişlerde hassasiyet görülür. Tedavinin ardından hemen katı gıdalara geçmemek gerekir. Birkaç gün sıvı ve yumuşak gıdalar tüketmek daha doğru olacaktır.

Hollywood Gülüşü Ağrılı Bir Tedavi mi?

Hollywood gülüşü ağrılı bir işlem değildir. Çünkü hastaya işlem esnasında lokal anestezi verilecektir. Böylece hasta kişi hiçbir şey hissetmeyecektir. Eğer dişçi korkunuz varsa genel anesteziyi de tercih edebilirsiniz. Bu nedenle endişelenmenize hiç gerek yoktur.

Türkiye’de Hollywood Gülüşü Tedavisi

Türkiye’de Hollywood gülüşü tedavisi çok sık merak edilen konulardan biridir. Bu ülkede çok fazla donanımlı ve profesyonel klinik bulunmaktadır. Her birinde alanında uzman hekim yer aldığı için korkulacak bir şey yoktur. Bununla birlikte fiyatlar da uygun olduğu için bütçenizi aşmadan tedaviyi yaptırabilirsiniz. Detaylı bilgi için bizimle görüşerek ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

Yorum Yazın

Ücretsiz Danışmanlık