Yüz Germe Nedir?

Yüz Germe Nedir?

Yüz germe, pek çok kişinin severek yapmış olduğu bir işlemdir. Çünkü yüz bölgesinde yer alan kırışıklıkları giderdiği gibi sarkıntıyı da alarak daha pürüzsüz ve düz bir cilde sahip olmanızı sağlar. Operasyon yaklaşık 2-6 saat sürer. Ne kadar süreceği hastanın vücudunda yer alan yağ miktarına bağlıdır. Hasta tahmini olarak 2-7 saat aralığında toparlar. Lokal ya da genel anestezi altında uygulanabilir. Hasta ortalama 10 gün içinde iş yerine geri dönebilir.

Yüz germe işlemini yaptırdıktan sonra fiziksel aktiviteden 2 hafta uzak durmak gerekir. Çürüklerin iyileşmesi de tahmini olarak 3 haftayı bulacaktır. Yüz germe ameliyatı iyileşme döneminin ardından yüz ve boyun kısmındaki kırışıklıkları, sarkıntıları ve cildin fazla yağlarını almaya yarayacaktır.

Türkiye’de yüz germe klinikleri oldukça donanımlıdır. Özellikle İstanbul’da yer alan klinikler alanında oldukça uzmandır.

Kimler Yüz Germe Operasyonu Yaptırabilir?

Yüz ve boynunu daha şekilli hale getirmek isteyen hastalar sıklıkla yüz germe operasyonunu kullanırlar. Göz kapağı ameliyatı, kaş kaldırma ve cilt düzeltme işlemleri yüz germe operasyonu esnasında yapılır. 40-70 yaş aralığındaki hastalar ve yüz bölgesinde ciddi bozulma olan kişiler bu operasyon için uygun adaylardır.

Türkiye’de Yüz Germe Maliyetleri

Türkiye’de yüz germe maliyetleri doktorun uzmanlığına ve kliniğin kalitesine bağlıdır. Fakat ABD ve Birleşik Krallık ülkelerine nazaran çok daha uygun fiyatlara yapılabilir. Yüz germe ameliyatı ne yazık ki sigorta kapsamında değildir. Türkiye’de de bu durum böyledir. Ancak Türkiye döviz kuru oldukça yüksek bir ülke olduğundan ve yaşam maliyeti diğer ülkelere göre daha düşük olduğu için çok daha uygun fiyatlarda tedavi sunmaktadır.

Türkiye’de tam yüz germe operasyon maliyeti 4,300-8000 Euro aralığındayken mini yüz germe işlemi 2,900-3,5000 Euro aralığındadır. Görüldüğü üzere son derece makul fiyatlardır. Ayrıca tedavi için Türkiye’ye gelmeniz durumunda gezilecek çok fazla yer de mevcuttur. Buraya gelerek hem güzel bir tatil yapabilir hem de çok ucuz fiyatlarda yüz germe işlemi yaptırabilirsiniz.

Türkiye’de yüz germe operasyonu yaptırmak için sitemizle iletişime geçerek en iyi kliniği bulabilir, ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

Yorum Yazın

Ücretsiz Danışmanlık